Overname Enviro Tech door het Belgische Axon

Screenshot

Axon, een toonaangevende Belgische firma gespecialiseerd in onder meer industriële ventilatoren, vloeistofkoelsystemen en procesregeling & automatisering, heeft onlangs Enviro Tech, gevestigd in Echt (Nederland), overgenomen. Enviro Tech staat bekend om zijn expertise in de fabricage van industriële leidingsystemen. Deze strategische overname opent een wereld van nieuwe mogelijkheden voor beide bedrijven.

Namens Diligence heeft Ross Dupont de transactie aan de verkoperskant begeleidt.

Francis De Clercg, CEO van Axon: “De fusie tussen Axon en Enviro Tech belooft een synergetische samenwerking die niet alleen de capaciteit van beide bedrijven versterkt, maar ook een breder scala aan oplossingen biedt aan klanten in verschillende sectoren. Door de gecombineerde expertise kunnen we onze klanten een uitgebreider aanbod aan producten en diensten aanbieden, met een focus op efficiëntie, kwaliteit en innovatie.”

De samensmelting van deze twee bedrijven opent de deur naar nieuwe markten en zakelijke mogelijkheden. Met een gecombineerde aanpak kunnen ze hun aanwezigheid op de Europese markt versterken en hun wereldwijde bereik uitbreiden. Bovendien zal de gedeelde kennis en ervaring leiden tot verbeterde productontwikkeling en innovatie, waardoor ze beter kunnen inspelen op de evoluerende behoeften van hun klanten.

De overname van Enviro Tech door Axon is een opwindende stap vooruit voor beide bedrijven. Het markeert het begin van een spannend hoofdstuk vol groei en kansen. Michael Deuzings (CEO Enviro Tech) zegt hierover het volgende: “Door onze krachten te bundelen, zijn Axon en Enviro Tech goed in staat om hun marktpositie te versterken en tegelijkertijd waarde toe te voegen aan hun klanten, partners en medewerkers.”

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.