Koop en verkoop ten tijde van de Corona-crisis

17 maart 2020

Koop en verkoop ten tijde van de Corona-crisis

Nederland is net als de rest van de wereld in de greep van het Corona-virus. Naast het indammen van het virus, roept deze uitzonderlijke situatie vragen op voor ondernemend Nederland. De overheid informeert ondernemers die hierdoor problemen ondervinden via verschillende bronnen zoals het Coronaloket van de KvK. En de overheid heeft aangekondigd met financiële steunmaatregelen te komen om te zorgen dat deze viruscrisis geen economische crisis wordt.

De afgelopen dagen ontvingen wij in verband met de Corona-crisis de nodige vragen van ondernemers die midden in het proces zitten van een overname of overdracht of zich juist aan het oriënteren zijn op koop of verkoop van een bedrijf. Het kopen of verkopen van een bedrijf is altijd maatwerk. Juist in deze tijd is het ook daarom verstandig om te overleggen wat nu de beste wijze is om een overname of overdracht te realiseren, in het ene geval uitstel, in het andere geval wellicht juist doorpakken.

De bedrijfsovernameadviseurs van Diligence zijn allen senior adviseurs, ondernemer en gepokt en gemazeld door de meer dan 450 deals die Diligence heeft begeleid. Graag overleggen wij met u om de huidige situatie te bezien. Dit doen wij uiteraard op afstand, door middel van Skype, e-mail, telefonisch of via Facetime.

Voor advies en overleg kunt u bellen naar ons landelijk nummer 088 – 05 50 350, mailen naar info@diligence.nl of neem contact op met een van onze bedrijfsovernameadviseurs (https://www.diligence.nl/ons-team/).

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe.

Met vriendelijk groet,

Team Diligence

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.