Lifetime achievement award uitgereikt aan Harry Helwegen

Aan het eind van het Brookz Fusie & Overname Jaarcongres op 1 december 2016 in Houten ontving onze intermediair Harry Helwegen uit handen van Peter Rikhof de Brookz Lifetime Achievement Award als erkenning voor zijn jarenlange buitengewone inzet en bijdrages aan het fusie & overnamevak.

Harry Helwegen heeft de Lifetime Achievement Award ontvangen van Peter Rikhof

Friso Kuipers van AenF Partners is door zijn collega’s verkozen tot Overnameadviseur van het Jaar. Chris Denneboom van ValuePro werd Business Valuator van het Jaar. Albert Koops (BDO M&A) en Harry Helwegen (Diligence) kregen een Brookz Lifetime Achievement.

De F&O Awards werden tijdens het Fusie & Overname Jaarcongres op 1 december voor de tweede keer uitgereikt door Peter Rikhof, hoofdredacteur van overnameplatform Brookz. Bij de beoordeling door vakgenoten werd gekeken naar aantal en de complexiteit van de transacties, de zichtbaarheid van de adviseur in de markt en zijn bijdrages aan het vak. Aan de verkiezing werd door ca. 800 fusie & overnameadviseurs deelgenomen.

Lifetime Achievement

Albert Koops (BDO M&A) en Harry Helwegen (Diligence) allebei een Brookz Lifetime Achievement als erkenning voor hun jarenlange buitengewone inzet en bijdrages aan het fusie & overnamevak.

Lees meer over de Lifetime Achievement Award die Harry heeft ontvangen.

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.