Diligence viert mijlpaal van 600e transactie in 26 jaar: MACH technology neemt familiebedrijf Holdano over!

Screenshot

Diligence, toonaangevende M&A club, behaalt 600e transactie mijlpaal

Diligence kondigt met trots de voltooiing van haar 600e transactie aan. Deze mijlpaal markeert een periode van 26 jaar waarin Diligence zich heeft onderscheiden door haar expertise, toewijding en uitmuntendheid in de wereld van fusies en overnames.

Sinds haar oprichting heeft Diligence zich gepositioneerd als een vertrouwde partner voor bedrijven, investeerders en ondernemers wereldwijd. Met een diepgaande kennis van de markt, een uitgebreid netwerk en een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle transacties, blijft Diligence haar klanten voorzien van strategische begeleiding en waardecreatie.

De begeleiding van de verkoper bij de realisatie van deze 600e transactie van Diligence is verzorgd door Raymond Sieben van Diligence.

Hieronder treft u het persbericht aan over de transactie, van MACH Technology (juni 2024).

MACH technology, toonaangevend technologiebedrijf gespecialiseerd in productontwikkeling en productie van elektronica, kondigt met trots de overname van Holdano aan. CEO Willem Kok: “Holdano is een familiebedrijf met veel elektronicakennis en langdurige klantrelaties. Samen versterken we onze positie in Limburg”.

Van industrie tot agri en van zorg tot gebouwautomatisering: MACH technology is een belangrijke speler op het gebied van elektronische producten in uiteenlopende branches. De groep, bestaande uit Muco, CDS, Head en VENNE Electronics, werkt samen met opdrachtgevers aan innovatieve, elektronische oplossingen, van concept tot eindproduct. “De overname van Holdano past naadloos binnen de MACH strategie. Holdano is een EMS bedrijf met stabiele, langdurige klantrelaties en beschikt over vergelijkbare expertise” , zegt CEO Willem Kok. “Als groep zelfstandig opererende bedrijven brengen we samen nog meer innovatie en beschikken we over een brede technische kennis. Zo stellen we onze klanten nog beter in staat te excelleren in hun markten. Samen gaan we sterker de toekomst in.”

De dagelijkse leiding komt in handen van Ward van der Venne. Hij is directeur van MACH bedrijf VENNE electronics. “Ik mag het stokje van de familie Hollands overnemen. Holdano is een gezond EMS bedrijf, en ligt op steenworp afstand van VENNE electronics. Beide Limburgse familiebedrijven maken hoogwaardige pcba’s en stellen modules samen. Door verregaande samenwerking versterken beide bedrijven elkaar.

Familie Hollands is verheugd: “hiermee laten we onze medewerkers en klanten in goede handen achter”, zegt René Hollands. “MACH technology is een partij die de Holdano normen en waarden combineert met technieken en vaardigheden van deze tijd.” Het Holdano team blijft onverminderd toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan hun bestaande klantenkring.

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.