Neele-Vat neemt RASF over: versterking in wereldwijd luchtvrachtvervoer van scheepsonder-delen

Screenshot

Onlangs heeft Neele-Vat, een toonaangevende wereldwijd opererende multimodale vervoerder, de overname van Rotterdam Air & Sea Freight (RASF) gerealiseerd. RASF, gespecialiseerd in luchtvrachtvervoer van scheepsonderdelen over de hele wereld, zal nu opereren onder de paraplu van Neele-Vat, wat beide bedrijven aanzienlijke voordelen biedt.

RASF heeft zich door de jaren heen gevestigd als een betrouwbare speler in de nichemarkt van luchtvracht voor scheepsonderdelen. Met klanten variërend van rederijen tot maritieme dienstverleners, staat RASF bekend om haar gespecialiseerde kennis en efficiënte logistieke oplossingen. Door deze overname vergroot Neele-Vat haar activiteiten in deze gespecialiseerde sector binnen de transportindustrie, wat hun dienstenportfolio verder diversifieert.

Neele-Vat, met haar uitgebreide netwerk en ervaring in multimodaal vervoer, biedt logistieke oplossingen via weg, zee, lucht en spoor. De integratie van RASF in hun operaties zal niet alleen de expertise van Neele-Vat in het maritieme segment vergroten, maar ook hun wereldwijde luchtvrachtcapaciteiten versterken. Klanten van RASF kunnen profiteren van de schaalvoordelen en de brede logistieke diensten van Neele-Vat, waaronder geavanceerde IT-oplossingen en wereldwijde opslagfaciliteiten.

“De overname van RASF past perfect in onze strategie om ons dienstenaanbod te verbreden en verder te specialiseren in nichemarkten,” aldus de CEO Cuno Vat van Neele-Vat. “We kijken ernaar uit om samen te werken en onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

De verkoper, Johan de Smit, blijft nog jarenlang werkzaam voor de onderneming. Na jaren van forse groei biedt de aansluiting bij een strategisch passende partner een uitstekende basis om de dienstverlening verder te verbeteren en uit te breiden. De klanten van RASF blijven de vertrouwde aanspreekpunten houden.

Met deze overname zet Neele-Vat wederom een stap in haar groeistrategie, terwijl RASF profiteert van de middelen en het netwerk van een grote logistieke speler. Samen zullen ze sterker staan in de wereldwijde logistieke sector.

De begeleiding van de verkoper bij de realisatie van de transactie is verzorgd door Ross Dupont van Diligence (www.diligence.nl).

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.