Te koop aangeboden: Ontwerper en producent van hoogwaardige keukens

Projectnummer: NL41.2525

De onderneming (vennootschap) heeft als volwaardige keukenproducent een sterke marktpositie in de B2C markt. De klanten bevinden zich uitsluitend in Nederland en worden geadviseerd vanuit een representatieve toonzaal. Er is een ruim aanbod van verschillende soorten keukens die klant specifiek worden ontworpen, geproduceerd en gemonteerd op de klantlocatie.

Het bedrijf is al tientallen jaren actief en staat bekend als een professionele, betrouwbare en servicegerichte partner met een hoge klanttevredenheid.

Binnen de onderneming zijn 13 goed opgeleide en vakbekwame medewerkers in dienst, de huidige eigenaar is ook werkzaam in het bedrijf. Er wordt gebruik gemaakt van een modern en functioneel bedrijfspand in eigendom. 

Het omzetniveau (2022) is € 3.800.000, met een gezond bedrijfsresultaat. De omzetprognose voor de komende periode is uitstekend. Vanwege de investeringen die de laatste jaren zijn gedaan en de structuur van de onderneming is er verdere groeipotentie.

Ter overname wordt de volledige onderneming aangeboden vanuit een (100 %) aandelentransactie. De huidige eigenaar zal ruim de tijd nemen om de onderneming op een goede manier over te dragen.

Voor reacties verwijzen wij u naar het onderstaande contactformulier.