RDL Adviesgroep gaat verder onder de vlag van Heuts Assurantiën

RDL Adviesgroep overgenomen door Heuts Assurantiën

RDL Adviesgroep was een in Born en omstreken zeer bekend advieskantoor, dat haar klanten – zowel particulier als zakelijk – gedurende vele jaren op uitstekende wijze bediend heeft, op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Daarnaast werden de klanten ook van bankdiensten voorzien via het concept van Regiobank. De afgelopen jaren werd steeds duidelijker dat, om de dienstverlening op hoog niveau te kunnen handhaven, aansluiting gezocht zou moeten worden bij een grotere marktpartij.  Deze is gevonden in het gerenommeerde Heuts Assurantiën met haar hoofdvestiging in Nuth. Onlangs zijn beide ondernemingen overeengekomen dat RDL door Heuts Assurantiën wordt overgenomen en onder de naam Heuts Assurantiën verder zal gaan.

Hierdoor is de kwaliteit van de dienstverlening op lange termijn gewaarborgd en kan er goed ingespeeld worden op de vele veranderingen die zich in de financiële markten voordoen.

De huisvesting in Born en de personele bezetting van het kantoor is ongewijzigd en de leiding van de onderneming is ervan overtuigd dat de dienstverlening zowel op bancair als verzekeringstechnisch gebied verder zal verbeteren met de extra mogelijkheden die Heuts kan bieden.

De begeleiding van de overname aan de kant van RDL is verzorgd door Ross Dupont van Diligence Maastricht. Wij wensen de nieuwe combinatie heel veel succes!

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.