Te koop aangeboden: Breed georiënteerde Machinefabriek

Projectnummer: NL3.24436

De Onderneming (BV) is een allround onafhankelijk metaalbedrijf. Men produceert en levert alle gewenste metaaltoepassingen van machineonderdelen en plaatwerk tot complete machines en installaties.

Gespecialiseerd in het in eigen beheer vervaardigen van projecten van hoge kwaliteit en nauwkeurigheid. Het gaat daarbij om standaard- en maatwerkproducten. Uitgangspunt voor de onderneming is het oplossen van een vraag/probleem van een klant en het ontzorgen.

Men heeft een uitstekende naam in de markt opgebouwd. De klanten zijn grote en kleine bedrijven met soms gerenommeerde namen met allemaal een gemene deler: men zoekt naar (echt) passende oplossingen, kwaliteit en het nakomen van afspraken.

De onderneming is gevestigd in het noorden van het land en heeft ca 30 FTE in dienst. De omzet is ca € 4.100.000 met een genormaliseerde Ebitda van ca 14%. De onderneming beschikt over eigen panden op goede locatie. Uitstekend geschikt voor een strategisch koper of investeerder met ervaring in deze markt.

Voor reacties verwijzen wij u naar het onderstaande contactformulier.