Te koop aangeboden: Dealer en leverancier van opslagcontainers, reefers en units voor het faciliteren van accommodatie(s)

Projectnummer: NL 43.2567

Het bedrijf bestaat sinds 1990, is actief als dealer en leverancier in de verkoop en verhuur van containers, zowel nationaal als internationaal en onderscheid zich daarbij door het aanbieden van hoogstaande kwaliteit en vakmanschap. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Holland en levert de volgende werkzaamheden:

  • Verkoop en verhuur van container units (specials) met voorzieningen zoals verwarming, airconditioning, verlichting, elektriciteit, sanitair en keuken faciliteiten.
  • Verkoop en verhuur van koel-vries containers (reefers) voor opslag en transport van temperatuurgevoelige voedingsmiddelen.
  • Reparatie en aanpassing van containers, levering van onderdelen middels een webshop.

Kort samengevat:

  • Omzet 2022: ~ € 1.6 mln. met een EBITDA van ~ € 290K;
  • De klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit zakelijke klanten (voedingssector, evenementenorganisaties, veiligheidsbedrijven, sportverenigingen, transporteurs en logistieke bedrijven, zakelijke dienstverlening vastgoedonderhoudsbedrijven, aannemers en bouwbedrijven, agrarische sector en de overheid ).
  • Het bedrijf heeft 3 personeelsleden in dienst.
  • Het bedrijf heeft een geregistreerde BIC-Code (internationale register van identificatiecodes voor containereigenaren opgesteld door het Bureau International des Containers).

De twee eigenaren en firmanten naderen van de pensioengerechtigde leeftijd en er is geen interne opvolging. De eigenaren zijn gedurende een nader overeen te komen periode en vergoeding beschikbaar voor de overdracht.

Bij de beoogde transactie wordt uitgegaan van een activa en passiva transactie waarbij over de winstverdeling voor 2023 nadere afspraken worden gemaakt. Het vastgoed (bedrijfspand, terrein en woonverblijf) maken onderdeel uit van de beoogde transactie waarbij wordt uitgegaan van een marktconforme waardering en taxatie.

Voor reacties verwijzen wij u naar het onderstaande contactformulier.