Te koop aangeboden: Installatiebedrijf GW

Projectnummer: NL3.2420

De onderneming is sinds vele jaren actief op het gebied van realisatie en onderhoud van realisatie en onderhoud van verwarming- gas-, water- en ventilatie- installaties van woningen en bedrijven. Men heeft een uitstekende naam in de markt op weten te bouwen. Kwaliteit en nakomen van afspraken staan heel hoog in het vaandel. Men stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden maar ook aan de medewerkers. Een gedegen opleiding en regelmatige bijscholing en een persoonlijke sfeer hebben geresulteerd in een team met “hart voor de zaak”.

De onderneming richt zich met name op het MKB en de particuliere markt. Over de afgelopen jaren heeft men de nodige ervaring opgedaan op het gebied van zonnepanelen en warmtepompen en is nu goed uitgerust om de vragen en opdrachten op vlak gedegen uit te kunnen voeren. Gerealiseerde omzet over 2022 kwam uit op ca. 2,7 mio met een mooi resultaat.

Men beschikt over een grote klantenportefeuille waarvan het overgrote dele bestaat uit vaste klanten. Hierdoor is er een gestage aanvoer van opdrachten en is extra marketing niet noodzakelijk. Het team bestaat uit ca 23 medewerkers en er is een regelmatige instroom van nieuwe personeelsleden.

De onderneming is gevestigd in een goed bereikbaar huurpand in het midden van het land met uitstekende verbindingen. De aanpak “zeggen wat je doet en doen wat je zegt” heeft er voor gezorgd dat niet alleen het personeelsverloop erg laag is maar dat er ook instroom van nieuwelingen gemeld kan worden. En dat alles levert een gestage groei over de afgelopen jaren. Er is een goede groeipotentie voor de komende jaren.
De ondernemer heeft de leeftijd bereikt waarop hij een stapje terug wil doen. Het profiel is uitstekend geschikt voor een strategische koper die aanvulling op zijn/haar huidige klantenportefeuille en/of medewerkersbestand zoekt. Voor MBI-ers met ervaring in deze markt is het een uitstekende mogelijkheid om een “vliegende” start te maken. Hetgeen ter overname wordt aangeboden zijn 100% van de aandelen.

Voor reacties verwijzen wij u naar het onderstaande contactformulier.