Te koop aangeboden: Metselbedrijf

Projectnummer:  NL03.2626

De onderneming is een metselbedrijf met een uitstekende naam in de markt. Sinds decennia actief en inmiddels een gedegen naam opgebouwd. No nonsens aanpak en een “afspraak is afspraak” mentaliteit zorgen voor een trouwe klantenkring. Gevestigd in een huurpand op een goed bereikbare locatie. Belangrijkste USP is het feit dat men voldoende materieel en kennis in huis heeft om de projecten all in aan te nemen waarmee ze opdrachtgevers kunnen ontzorgen en bovendien de leverbetrouwbaarheid flink vergroten. Men beschikt over 14 FTE met heel beperkt verloop en een zeer laag ziekteverzuim. Daarnaast heeft men de beschikking over een goed ingewerkte en betrouwbare flexibele schil.

De omzet over 2023 was ca € 2.100.000 met een genormaliseerde Ebitda van ca 13%. De kostenontwikkeling is ondanks de stijgende lonen goed in de greep. De verwachting voor de komende jaren is goed. De aanwas van nieuwe projecten is gestaag en goed. De onderneming is dusdanig georganiseerd dat ze zelfstandig kan functioneren.

De ondernemer wil zich op andere activiteiten gaan richten. Deze onderneming is uitstekend geschikt voor een strategische koper die zijn/haar onderneming verder wil uitbreiden. Voor MBI-ers met ervaring in deze markt is het een uitstekende mogelijkheid om een vliegende start te maken. Hetgeen ter overname wordt aangeboden zijn 100% van de aandelen.

Voor reacties verwijzen wij u naar het onderstaande contactformulier.