Te koop aangeboden: Specialist in automatisering

Projectnummer: NL03.2479

PHP ontwikkelaar met focus op websites en CRM

Activiteiten
De onderneming is een specialist gericht op het implementeren van webshops, crm systemen, adviseren daarover en de processen er om heen en integreren daarvan met bestaande ICT systemen. Voor een groot deel van de klanten verzorgt ze ook de hosting. Ze is al bijna 20 jaar actief in deze nichemarkt en heeft zich ontwikkeld tot een speler van naam en faam in dit segment. Op niveau kan men zorg dragen voor een kwalitatieve en passende integrale oplossing. Het gaat daarbij primair om standaard oplossingen die naar wens van de opdrachtgever op maat worden ingericht. Zij levert maatwerk voor ondernemingen die web-gerelateerd actief zijn dan wel processen verder willen automatiseren. Zij heeft een uitstekende naam in de markt opgebouwd hetgeen men gerealiseerd heeft door met name het leveren van (echt) passende oplossingen, kwaliteit en het nakomen van afspraken.

Markt

Binnen het niche segment duiken ze in het “gat in de markt” dat de grote en de kleine leveranciers niet invullen. Men weet op een uitstekende manier kennis, kunde en begrip van systemen te combineren met de eigen werkwijze van de klanten. De gecreëerde oplossingen zijn niet alleen passend voor de opdrachtgevers maar ook nog eens passend voor diegenen die er mee moeten werken. Met andere woorden, maatwerk. Hiermee heeft men toegang gekregen tot een grote (internationale) markt waar slechts een beperkt aantal partijen actief zijn. Men beschikt over een passend scala aan producten en oplossingen zodat men maximaal flexibel kan werken en het resultaat van hoog niveau is. Door hierbij ook nog eens de service rondom de klant specifiek te organiseren hebben ze de mogelijkheid om hun klanten maximaal te ontzorgen hetgeen in de huidige markt erg goed aanslaat. Service en support worden op hoog niveau ingevuld.

Omzet

In de periode 2021, 2022 en 2023 heeft de onderneming een gemiddelde omzet gerealiseerd van ca. € 765.000 met een genormaliseerde Ebitda van ca. 16,5%. Prognoses voor de komende jaren zijn goed.

Huisvesting

De onderneming maakt gebruik van een huurpand (voorzien van moderne warmtepomp) gelegen in het midden van het land op een goed bereikbaar industrieterrein.

Werkgebied en mogelijkheden

Het werkgebied strekt zich hoofdzakelijk uit over Nederland. Echter geeft de nichemarkt en de unieke positie die de onderneming daarin bekleedt uitstekende mogelijkheden voor verdere internationale uitrol.

Wat wordt aangeboden?

De onderneming wordt gedreven middels besloten vennootschappen in een holdingstructuur. De aandelen van de werkmaatschappij (100%) worden aangeboden ter overname.

Voor reacties verwijzen wij u naar het onderstaande contactformulier.