Daan Beerepoot

Daan Beerepoot is opgegroeid in Brabant en woont tegenwoordig samen met zijn echtgenote en twee kinderen in Zeist. In zijn vrije tijd is hij graag op zijn boot, waar hij geniet van de vrijheid en de rust op het water, of werkt hij in de tuin. Van nature is hij sterk in het vinden van oplossingen en het overzien van het grotere geheel. Daan heeft een MSc in Bedrijfswetenschappen van de Radboud Universiteit en volgt momenteel de opleiding tot Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB FJ).

In 2021 verkocht hij zijn eigen bedrijf, dat hij na jaren van ondernemen had uitgebouwd tot een succesvol en bloeiend bedrijf. Voor Daan was het belangrijk dat de verkoop op de juiste manier plaatsvond: met respect, aandacht voor het proces, begrip en een optimale uitkomst.

Deze ervaring wekte zijn interesse in het helpen van andere ondernemers bij hun verkoopprocessen. Omdat hij zelf heeft ervaren hoe cruciaal het is om het maximale resultaat te behalen op een respectvolle manier, besloot hij zijn kennis en ervaring in te zetten om anderen te ondersteunen. Daan zorgt ervoor dat verkopers rust en vertrouwen hebben in het proces en uiteindelijk tevreden zijn met het resultaat.

In de afgelopen jaren heeft hij zich verder ontwikkeld op dit gebied en diverse ondernemers geholpen bij de verkoop van hun bedrijven. Daarnaast heeft hij een team van professionals om zich heen verzameld die hem hierin ondersteunen. Zijn ervaring leidde hem naar Diligence, waar de teamdynamiek, aanpak en cultuur hem direct aanspraken.