Peter Stitselaar

Peter Stitselaar (1969) is bedrijfskundige en volgde zijn Master of Business Administration bij Business School Nederland. Daarnaast is hij opgeleid tot Register Adviseur Bedrijfsopvolging en als gecertificeerd adviseur ingeschreven in het RAB register.
Hij is ruim 20 jaar werkzaam geweest vanuit directie- of managementteams in de automotive sector, railindustrie, maakindustrie en bij een beursgenoteerde internationale groothandel in bouwmaterialen. In deze posities heeft hij ruime ervaring opgedaan in overname trajecten, fusies en reorganisaties.

Sinds 2012 heeft Peter als zelfstandig ondernemer brede ervaring opgedaan als adviseur in optimalisatie-, reorganisatie- en recovery trajecten in het MKB. In deze periode heeft hij ook vele ondernemers begeleid bij het verkopen dan wel kopen van een bedrijf inclusief het verkrijgen van bedrijfsfinanciering. In 2019 sloot hij zich bij Diligence aan om zich volledig te richten op het unieke vak overnameadviseur, daar gaat zijn hart het snelst van kloppen.