Raymond Sieben

Geboren in 1961, en woonachtig in Herten (gem. Roermond). Heeft een veelzijdige achtergrond in juridische, commerciële en management functies. Na zijn studie Rechtsgeleerdheid is Sieben vanaf 1987 als jurist werkzaam geweest bij het gerenommeerde European Institute of Public Administration, en vervolgens als jurist bij een Nederlandse adviesorganisatie voor het MKB.

In de periode 1993-1999 was hij managing director van een dochterbedrijf van de organisatie die nu bekend is onder de naam Ziggo. Vanaf 1999 is Sieben zelfstandig ondernemer, eerst als bedrijfsovernamespecialist bij Diligence. In de periode 1999-2004 heeft Sieben tientallen ondernemers begeleid bij het kopen en verkopen van een bedrijf.

In die tijd is hij ook in contact gekomen met de importeur, distributeur voor de Benelux van het exclusieve Duitse woonmerk ZACK (www.zack.info). Gedurende enkele jaren is hij dit bedrijf als adviseur dusdanig leren kennen en waarderen, dat de toenmalige eigenaar hem voorstelde het bedrijf zelf te kopen. In 2004 heeft Sieben dit ook daadwerkelijk gedaan en deze groothandel gekocht. In de jaren die daarop volgden heeft hij altijd aangegeven ooit weer terug te willen keren bij Diligence. En dat is in 2016 ook daadwerkelijk geëffectueerd. Sindsdien heeft hij weer vele koop- en verkooptrajecten begeleid en zeer aansprekende resultaten bereikt.