Te koop aangeboden: Unieke schrijfwaren webshop

Projectnr.: NL 41.2453

De onderneming is een populaire webshop die zich richt op schrijfwaren. Er is sprake van een uitgebreid assortiment met sterke merken, er worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd. De webshop presteert goed vanwege de SEO optimalisatie en de SEA advertentiestrategie. Het bedrijf heeft vooral een sterke marktpositie in Nederland waarbij vele klanten terugkerend zijn. Jaarlijks worden er circa 18.000 klanten bediend waarvan 2.800 zakelijk. Het bedrijf staat bekend als een professionele, betrouwbare en servicegerichte webshop met een hoge klanttevredenheid. Het retourpercentage is met circa 2 % laag te noemen.

Het omzetniveau 2020 betrof € 749.000 en in het (corona) jaar 2021 € 1.000.000. De omzetprognose voor 2022 is € 800.000 met een gezond bedrijfsresultaat. De structuur van de onderneming en goed presterende webshop is gericht op verdere groei, verder uitbreiden van de zakelijke markt is kansrijk.

Binnen de onderneming zijn geen medewerkers in dienst, de huidige eigenaar voert de werkzaamheden zelf uit. Er wordt gebruik gemaakt van een goed onderhouden huurpand, vanuit het magazijn wordt de logistiek (orderverwerking) in eigen beheer uitgevoerd. Het bedrijf is eenvoudig te verplaatsen of te integreren in een ander bedrijf met vergelijkbare business. Ter overname wordt de volledige onderneming aangeboden vanuit een activa passiva transactie.  

Voor reacties verwijzen wij u naar het onderstaande contactformulier.