HomeWorkshop: Uw Exit als Stip op de Horizon

Vroeger of later komt het moment: u stapt uit uw zaak. Hoe stelt u zich dit voor en wat voor soort exit wordt het? Geeft u het stokje over aan uw kinderen, of verkoopt u uw bedrijf aan de hoogste bieder? Of moet het een strategische investor zijn? En wat is dan de minimale prijs die u verwacht voor uw bedrijf te krijgen? En wat wilt u nog betekenen voor uw personeel?
 
Een exit is voor velen iets “dat je overkomt”. Liever niet aan denken. Waarom eigenlijk? Als u een exit ruim te voren plant, en beter nog: als u deze stip op de horizon goed omschrijft, bedenkt wat u wilt behalen – dan wordt de exit zo maar een feest, de kroon op uw werk.

De exit als stip! Henk van Gelderen van Capricorne International en Raymond Sieben van Diligence laten u beleven wat het betekent om een exit goed voor te bereiden en vervolgens uit te voeren. U verlaat de proactieve workshop met concrete inzichten, wellicht zelfs een goed beeld van waar u naar toe wilt en hoe u dat wilt bereiken.

Henk van Gelderen – meestal internationaal werkzaam in top management functies bij bedrijven zoals Philips, Heineken en Interbrew (Ab Inbev). Specialiseert zich in strategische, inhoudelijke coaching voor het MKB: https://capricorne-international.nl/

Raymond Sieben – ondernemer en bedrijfsovernamespecialist bij Diligence: https://www.diligence.nl/ons-team/raymond-sieben/

Rijk van Margraten Golfclub, Cadier en Keer. 
(https://www.golfenophetrijk.nl/margraten.html)
22 november, 15.00 uur. 

De workshop duurt ongeveer 2.5 uur.
Na afloop kort netwerken met een hapje en drankje. Inschrijfgeld € 30 p.p.

Aanmelding via deze link