Verpakkingsspecialist Morpak neemt branchegenoot Van Veghel over

Diligence begeleidt strategische overname van formaat – Weert/Eindhoven, 10-12-2019

Verpakkingsspecialist Morpak neemt branchegenoot Van Veghel over

Weert/Eindhoven – De in Weert gevestigde verpakkingsspecialist Morpak bv heeft op 28 november 2019 branchegenoot Van Veghel Industrial Packaging uit Eindhoven overgenomen. Beide familiebedrijven continueren hun activiteiten op hun huidige locatie.

Krachtenbundeling van twee familiebedrijven

Volgens Morpak-directeur Dimitri Romeijnders levert de krachtenbundeling van twee gerenommeerde bedrijven direct resultaat op voor hun beider klantenbestand. ”Morpak en Van Veghel bieden samen maar liefst honderd jaar specifieke kennis en ervaring in de verpakkingsbranche.” Jan van Veghel voegt er aan toe: “Morpak Industrial Packaging Specialist en Van Veghel Industrial Packaging combineren vanaf nu de modernste ontwerp- en productietechnologieën met vakmanschap en, niet te vergeten: de traditionele waarden van twee familiebedrijven.”

Schaalvergroting en innovaties

Net als in vele andere bedrijfssectoren heeft ook de hightech verpakkingsindustrie te maken met verdergaande schaalvergroting in combinatie met forse investeringen ten behoeve van duurzame innovaties. Wat ligt er dan meer voor de hand dan gezamenlijk op te trekken in een concurrerende markt die steeds hogere eisen stelt en permanent in beweging is, benadrukt Dimitri Romeijnders. “Morpak en Van Veghel speelden tot op heden beide in de Europa League. Dankzij deze krachtenbundeling hebben we vanaf nu toegang tot de Champions League van de industriële en logistieke verpakkingen.” Bij Morpak en Van Veghel werken in totaal 70 medewerkers. Algemeen directeur Dimitri Romeijnders is eindverantwoordelijk voor beide bedrijven.

(Foto: v.l.n.r. Vera Beckers en Dimitri Romeijnders (Directie Morpak) Jan van Veghel en Hetty van Veghel (Directie van Veghel))

Informatie portfolio: www.morpak.nl
+++
Voor meer informatie over dit persbericht, niet voor publicatie:
Erick van der Weijden
Celsiusstraat 2  /  6003 DG Weert
General   +31 (0)495-626385

Mobile     +31 (0)6  13025707
e.vanderweijden@morpak.nl

Maureen van Eijk
Dirk Boutslaan 28  /  5613 LH Eindhoven
General   +31 (0)40-2115460 

Mobile     +31 (0)6 30037717
maureen.vaneijk@vanveghelbv.nl
(einde persbericht)

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.