Werken bij Diligence

Wil je ook ondernemers helpen in het verkopen van hun bedrijf of kopen van een bedrijf? Heb je de praktijkervaring, mensenkennis en betrokkenheid om je keer op keer weer te verdiepen in de situatie van klanten zodat jij ze echte meerwaarde biedt? Dan zijn we zeer in jou geïnteresseerd!

Naar wie zijn we op zoek?

De Diligence overnamespecialist is ondernemend, minimaal 40 jaar jong en heeft bedrijfseconomisch en financieel inzicht. Daarnaast heb je mensenkennis en ben je in staat goed te luisteren naar je klant om uit te vinden wat hem of haar écht beweegt en verder helpt. Ook heb je minimaal één jaar ervaring in het vakgebied van fusies en overnames en denk je door opleiding en / of ervaring minimaal op HBO-niveau. Je woont in je werkgebied, speelt daar een actieve sociaal-maatschappelijke rol, waarbij je beschikt over uitstekende contacten in een brede relatiekring in de regio. Je bent tenminste één jaar financieel onafhankelijk. Natuurlijk beschik je over een gezonde ambitie en een onbedwingbare drang om resultaten te boeken: je bent letterlijk en figuurlijk ‘bedrijvig’ en toe aan een nieuwe uitdaging in uw leven. Of sterker nog, je staat te trappelen om samen met je partners in een ontzettend leuke club deze markt te exploreren!

Zelfstandig maar niet alleen

Je bent de nieuwe professional. Je opereert in alle vrijheid en bepaalt zelf welke opdrachten je aanneemt en hoe je je tijd indeelt bij het uitvoeren daarvan. Je bouwt aan je eigen cliëntenkring en dus je eigen succes. Zelfstandig, maar niet alleen. Want ook jouw partners bouwen aan hun eigen succes en met jou aan het succes van Diligence. Je begint met een aantal verschillende trainingen. Eenmaal op weg word je ondersteund door het hoofdkantoor van de organisatie en door de collega’s. Je bent een graag geziene gesprekspartner voor elke ondernemer, accountant, fusie- en overnamespecialist, je voorziet voor deze mensen immers in een behoefte. Jouw vak is uniek.

Geïnteresseerd?

Wil je je aansluiten bij de beste en leukste overnameclub van Nederland en durf je onze selectieprocedure te doorlopen? Of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op het Diligence hoofdkantoor en vraag naar de toetredingsvoorwaarden. Je kunt ook een vrijblijvend gesprek met de partner van Diligence in jouw regio aanvragen.

Open sollicitatie

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Nieuwsbrief
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.