ICT

ICT is in ons dagelijkse leven onmisbaar geworden en niet meer weg te denken. Veel Nederlandse bedrijven in deze sector behoren tot de wereldtop. Denk aan ASML Door de aanhoudende ontwikkelingen op dit vlak en het ontstaan van nieuwe toepassingen in alle sectoren, zal de groei de komende jaren alleen nog maar verder gaan stijgen. Software wordt steeds meer webbased, en websites worden steeds complexer.

Door deze enorme ontwikkeling zal Cyber Security en het beschermen van data (waaronder bedrijfsgevoelige en privacy gevoelige informatie) een steeds grotere rol gaan spelen. Het is niet zonder reden dat overnames binnen de ICT sinds jaar en dag bovenaan de lijst staan van Bedrijfsovername specialisten. er is erg veel vraag, veel aanbod en er worden hoge prijzen betaald

Branches

Diligence kent veel bedrijven in vrijwel alle sectoren van de markt, zowel landelijk als internationaal, en heeft hierin veel ervaring. Wij weten welke trends er spelen in de markt en hoe bedrijven hierop inspelen. Omdat wij de sectoren van binnen en van buiten kennen, zien wij voor jou de kansen en begrijpen we de uitdagingen van de verschillende branches beter dan wie dan ook.

Hoe kan Diligence jou van dienst zijn?

Diligence kent veel bedrijven in de ICT sector, landelijk en internationaal, en heeft hierin veel ervaring. Wij weten welke trends er spelen in de markt en hoe ICT bedrijven hierop inspelen. Omdat wij deze sector van binnen en van buiten kennen, zien wij voor jou de kansen en begrijpen we de uitdagingen van de branche beter dan wie dan ook. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Het verhogen van de waarde van jouw bedrijf, met het oog op een toekomstige verkoop
  • Het verkopen van jouw bedrijf, zowel in Nederland als internationaal
  • Het realiseren van (internationale) groei door overnames
  • Het zoeken naar een (internationale) koper of verkoper, investeerder of strategische medeaandeelhouder
  • Advisering bij een voorgenomen (internationale) fusie
  • Het vaststellen van de bedrijfswaarde met het oog op een fusie, koop of verkoop
  • Het realiseren van een passende financiering