De VerkoopScan

Diligence heeft de VerkoopScan ontwikkeld om jou als ondernemer snel en tegen minimale kosten (€ 2.500,-) antwoorden te geven op vragen zoals hieronder zijn vermeld.

Worstel je met dit soort vragen?

  • Is mijn bedrijf al verkoopklaar? Zo nee, wat moet er nog gebeuren?
  • Wat zou mijn bedrijf bij verkoop ongeveer opbrengen?
  • Ben ik zelf al aan verkoop toe?
  • Zou er belangstelling zijn van kopers om mijn bedrijf over te nemen?
  • Is het nu het juiste moment om te verkopen?

Laat Diligence een VerkoopScan van jouw bedrijf maken

Diligence heeft de VerkoopScan ontwikkeld om jou als ondernemer snel en tegen minimale kosten de antwoorden te geven op vragen als de bovenstaande. Zonder je gelijk vast te leggen op een bindend en definitief verkoopproces. Tegen een minimale investering krijg je inzicht in hoe de markt er voor jouw onderneming bij ligt, of er kopers zijn, of het bedrijf verkoopklaar is en wat het bedrijf naar verwachting gaat opbrengen.

Voor € 2.500,- (excl. BTW) krijg je een overzichtelijke rapportage met het antwoord op al je vragen. Zonder verder ergens aan vast te zitten.

Daarna kun je goed onderbouwd en in alle rust je beslissing nemen om jouw bedrijf al of niet (nu) ter overname aan te bieden.

Vul in en ontvang uw persoonlijke VerkoopScan

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VerkoopScan aanvragen?

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit zeggen onze klanten over Diligence

Bekijk hier de video over hoe een van onze klanten de verkoop van zijn bedrijf Interhal en de begeleiding door Diligence heeft ervaren. Naast de verkoper komt ook Robert de Boeck van Investeringsmaatschappij Antea aan het woord. Antea heeft een belang genomen in Interhal en deelt eveneens zijn ervaring.

Bekijk de video