Te koop aangeboden: Tour operator / DMC Benelux 

Projectnummer: NL36.2456

Algemene informatie

De aangeboden B2B inbound tour operator voor reizen naar Nederland en Destination Management in Nederland en Benelux, ontwikkelt en organiseert Special Interest Tours en River Cruise Programma’s voor het high end toerisme. De klantenkring bestaat uit bedrijven en organisaties gevestigd in Europese landen en de Verenigde Staten, zoals touroperators, reisbureaus, river cruise companies, bedrijven en non-profitorganisaties (bijvoorbeeld musea, universiteiten).
Opgericht in 1979 als een Nederlandse vennootschap onder firma; de twee huidige eigenaren/directeuren zijn respectievelijk in 1989 en 1995 toegetreden als vennoten. Sinds 2010 is het bedrijf geregistreerd in het buitenland waar de huidige eigenaren het grootste
deel van het jaar wonen. Het bedrijf heeft sinds 1995 een gestage groei doorgemaakt met twee personen aan het roer. Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag, zal het bedrijf haar huidige operationele structuur moeten uitbreiden, bijvoorbeeld door personeel in dienst te nemen. De huidige eigenaren bereiken de leeftijd waarop ze gaan nadenken over het overdragen van het bedrijf en voelen dat nu het juiste moment is om te verkopen en deze veranderingen niet meer zelf door te voeren. Een koper kan wel rekenen op hun onverminderde inzet en ondersteuning zolang als nodig is om de bedrijfsoverdracht succesvol te laten verlopen.
Kerncijfers: omzet € 1.2 mio met een EBITDA van € 270K (vóór arbeidsbeloning eigenaren).

Voor reacties verwijzen wij u naar het onderstaande contactformulier.