Rob Beeren

Geboren in 1955, wonend in Overveen (Noord-Holland). Beheerst vanuit zijn opleiding en achtergrond de techniek van het overnamespel uitstekend en geeft daarnaast altijd het menselijke aspect de aandacht die het verdient. Brede belangstelling, groot netwerk, schrijft graag artikelen over zijn overnameactiviteiten. Heeft een groot aantal publicaties rond dit onderwerp op zijn naam staan.

Afgestudeerd bedrijfseconoom / bedrijfskundige en registeraccountant. Werkte 7 jaar als accountant, waarvan een jaar in Denemarken, voor veelal internationale ondernemingen in diverse branches. Koos daarna voor een managementpositie in het bedrijfsleven gedurende 12 jaar bij dochterondernemingen van VNU, ITT, KPN en Philips in de (nieuwe) mediabranche en bij een Amerikaanse farmaceut. Werd zowel in zijn accountantspraktijk als in het bedrijfsleven regelmatig betrokken bij fusies en overnames, een onderwerp dat altijd zijn speciale belangstelling had.

In 1998 maakte Rob de stap naar zelfstandigheid door aan te haken bij de oprichters van Diligence. In het overnameadvieswerk vond hij zijn passie en kwamen al zijn kennis, kunde en ervaring bij elkaar. Geniet elke dag van zijn werk en vindt het begeleiden van ondernemers in een proces waar zij geen ervaring mee hebben het mooiste werk dat er is.
In december 2015 door de collega’s in de markt verkozen tot “Overnameadviseur van het jaar 2015”. Tevens van 2017 t/m 2021 voorzitter van de communicatiecommissie van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht BOBB.