Twijfelt u of u uw bedrijf nu ter overname zal aanbieden? Bent u er zelf al aan toe? Is het bedrijf verkoopklaar? Zo nee, wat moet er nog gebeuren? Is het nu het juiste moment om te verkopen? Zou er belangstelling zijn van kopers om mijn bedrijf over te nemen? Wat zou mijn bedrijf bij verkoop ongeveer opbrengen?

Worstelt u met dit soort vragen?

Laat Diligence dan een VerkoopScan van uw bedrijf maken

Diligence heeft de VerkoopScan ontwikkeld om u als ondernemer snel en tegen minimale kosten antwoorden te geven op vragen zoals hierboven.

Diligence heeft de VerkoopScan ontwikkeld om u als ondernemer snel en tegen minimale kosten de antwoorden te geven op vragen als de bovenstaande. Zonder u gelijk vast te leggen op een bindend en definitief verkoopproces. Tegen een minimale investering krijgt u inzicht in hoe de markt er voor uw onderneming bij ligt, of er kopers zijn, of het bedrijf verkoopklaar is en wat het bedrijf naar verwachting gaat opbrengen.

Voor € 2.500 (excl. BTW) krijgt u een overzichtelijke rapportage met het antwoord op al uw vragen. Zonder verder ergens aan vast te zitten.

Daarna kunt u goed onderbouwd en in alle rust uw beslissing nemen om uw bedrijf al of niet (nu) ter overname aan te bieden.

Vul in en ontvang deze VerkoopScan

Een slimme ondernemer is goed voorbereid    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.