Zelfstandig maar niet alleen

Word partner bij Diligence

Diligence wil investeren in de toetreding van nieuwe overnameadviseurs / partners en uitbreiding van haar netwerk. Als u overweegt zich te willen aansluiten bij de beste en leukste overnameclub van Nederland, neem dan contact op met het Diligence hoofdkantoor en vraag naar de toetredingsvoorwaarden.

Profiel Diligence overnameadviseur

Diligence is altijd op zoek naar goede en gemotiveerde overnamespecialisten, die bij gebleken geschiktheid kunnen toetreden als partner. En misschien wel naar u, als u zich in het volgende profiel kunt vinden:

Als Diligence overnamespecialist bent u ondernemer, minimaal 40 jaar jong, heeft u bedrijfseconomisch en financieel inzicht alsmede mensenkennis, minimaal één jaar ervaring in het vakgebied van fusies en overnames en ligt uw denkvermogen door opleiding en / of ervaring minimaal op HBO-niveau. U woont in uw werkgebied, speelt daar een actieve sociaal-maatschappelijke rol, waarbij u beschikt over uitstekende contacten in een brede relatiekring in de regio. Daarbij heeft u een gezonde ambitie en een onbedwingbare drang om resultaten te boeken. U bent tenminste één jaar financieel onafhankelijk. U bent letterlijk en figuurlijk “bedrijvig” en toe aan een nieuwe uitdaging in uw leven. Of sterker nog, u staat te trappelen om samen met uw partners in een ontzettend leuke club deze markt te exploreren!

U bent de nieuwe professional. U opereert in alle vrijheid en bepaalt zelf hoeveel tijd u besteedt. U bouwt aan uw eigen cliëntenkring en dus uw eigen succes. Zelfstandig, maar niet alleen. Want ook uw partners bouwen aan hun eigen succes en met u aan het gezamenlijk succes van het Diligence netwerk. U begint met een aantal verschillende trainingen. Eenmaal op weg wordt u ondersteund door het hoofdkantoor van de organisatie en door de collega’s. U bent een graag geziene gesprekspartner voor elke ondernemer, accountant, fusie- en overnamespecialist, u voorziet voor deze mensen immers in een behoefte. Uw vak is uniek.
Spreekt het idee u aan, wilt u meer weten en durft u onze selectieprocedure te doorlopen? Neem dan contact op het Diligence hoofdkantoor of vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan met de partner van Diligence in uw regio.

Voor reacties verwijzen wij u naar het onderstaande contactformulier.