Diligence begeleidt verkoop 50% belang Veluwse Pluimvee Keuring

Medio januari heeft A.W.A. Schreurs Holding B.V. het 50% belang dat zij hield in Veluwse Pluimvee Keuring B.V. in Uddel verkocht aan een van de andere aandeelhouders. Diligence adviseur Harry Helwegen heeft A.W.A. Schreurs Holding begeleid bij de verkoop van het belang.

Veluwse Pluimvee Keuring voert keuringswerkzaamheden uit in productiebedrijven voor pluimveevlees. De keurmeesters van Veluwse Pluimvee Keuring beoordelen of het pluimveevlees geschikt is voor menselijke consumptie. Ze werken in opdracht van de productiebedrijven en onder toezicht van een dierenarts van de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit).

A.W.A. Schreurs Holding B.V. is een van de oprichters van Veluwse Pluimvee Keuring en de aandeelhouder mevrouw A. Schreurs voerde ook het management van het bedrijf. Zij heeft het belang 12 jaar gehad en in die tijd heeft ze het bedrijf flink laten groeien. Het werd echter steeds moeilijker om dat te combineren met het leiden van haar eveneens bloeiende dierenartsenpraktijk.

Harry feliciteert mevrouw Schreurs met deze succesvolle transactie en wenst haar toe dat de keuze voor deze stap het gewenste resultaat zal opleveren.

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.