Krachtenbundeling van Feeddex met moveXM markeert belangrijke groeistap in internationale CXM Wereld

Onder de deskundige begeleiding van Rob Beeren van Diligence is Feeddex, samen met haar dochteronderneming 5-sterrenspecialist, officieel gefuseerd met de Duitse CX specialist moveXM. Deze belangrijke stap in de bedrijfsgeschiedenis van Feeddex en moveXM is een duidelijk signaal van de ambitie om een leidende positie op de internationale markt voor Customer Experience Management (CXM) te verwerven.

De fusie, voor Feeddex zorgvuldig begeleid door Rob Beeren, combineert de sterke punten van Feeddex en moveXM, waardoor een krachtige entiteit ontstaat die klaar is om te voldoen aan de groeiende vraag naar geavanceerde CXM-oplossingen. Met ongeveer 100 professionals die zich richten op het verbeteren van de klant- en medewerkerbeleving van meer dan 2.000 ondernemingen, is de nieuwe groep uitstekend gepositioneerd om een breed scala aan diensten en oplossingen aan te bieden.

Holger von Seherr-Thoß, CEO van moveXM, benadrukt de strategische waarde van de fusie en de gecombineerde expertise die de uitbreiding naar nieuwe markten en technologieën mogelijk maakt. Deze samensmelting stelt moveXM in staat om haar missie om uitzonderlijke CXM-oplossingen te leveren, verder uit te breiden en te versterken.

De integratie van Feeddex en haar dochter 5-sterrenspecialist binnen de moveXM-familie opent nieuwe deuren voor productinnovatie en biedt klanten en medewerkers ongekende kansen. De focus op klant- en medewerkeronderzoek en van reviews, die al sterk was bij Feeddex, krijgt nu een nog breder platform en impact binnen de grotere, internationaal georiënteerde moveXM-groep.

Deze overname is niet alleen een bewijs van de gezamenlijke inzet voor het bevorderen van groei en innovatie in de CXM-sector, maar ook van het vertrouwen in de gecombineerde capaciteiten om te voldoen aan de behoeften van een steeds complexere en veeleisende markt. Met de expertise en het leiderschap van zowel Feeddex als moveXM, ondersteund door de begeleiding van Rob Beeren, is deze overname een belangrijke mijlpaal op weg naar het realiseren van een toonaangevende Europese aanbieder van CXM-oplossingen.

Lees hier verder: https://feeddex.nl/blogs/movexm/

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.