Diligence begeleidt verkoop Van Eerland Certifications en Eerland Laboratorium

Van onze redactie (06-03-2016)

Diligence heeft de aandeelhouders van De Terp Holding B.V. bijgestaan bij de verkoop van hun aandelen aan Joep Bruins, Marco Zomer en Martje Princen.

De Terp Holding B.V. is eigenaar van Eerland Certifications B.V.  – een door de Raad van Accreditatie geaccrediteerde certificerende instelling –  en Eerland Laboratorium B.V., een geaccrediteerd civieltechnisch laboratorium.

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Eerland Certification – opgericht in 1994 – richtte zich in haar beginjaren op het adviseren van bedrijven en instellingen op het gebied van Bouw- en Sloopafval. Sedert de overname door Egon & Francoise in 2007, heeft Eerland zich ontwikkeld tot een certificerende organisatie op het gebied van asbest, slopen, recycling, milieu, veiligheid, sanering, bodemonderzoek en civiel technisch testen.

Marktleider

Eerland Certifications is momenteel als certificerende instelling absolute markleider in de Bouw- en Sloopafval branche. Joep Bruins, Marco Zomer en Martje Princen gaan de succesvolle aanpak – bestaande uit de combinatie van inhoudelijke deskundigheid en een flexibele, aanspreekbare organisatie – met veel enthousiasme voortzetten. De verkopende partij – De Terp Holding B.V. – is in deze transactie bijgestaan door Diligence. Het overnemende driemanschap is begeleidt door Lexence.

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.