Innovation Summit geopend door Koningin Maxima

Maandag 23 mei 2016 vond in Pakhuis West in Amsterdam de Innovation Summit plaats, georganiseerd door TheNextWomen, een community van investeerders, ondernemers en adviseurs die formats bouwt om de groei van vrouwelijk ondernemerschap te ondersteunen van startups tot bedrijven van vele miljoenen omzet

Innovation Summit 2016

Er waren naast een beperkt aantal mannen een kleine 1000 vrouwen die aan het evenement deelnamen. Het was voor het vijfde achtereenvolgende jaar dat dit evenement werd gehouden, ditmaal groter dan ooit tevoren. Harry Helwegen is vanaf het begin hierbij betrokken geweest in zijn rol van voorzitter van Business Angels Netwerken Nederland. Hij is lid van het Comité van Aanbeveling en heeft ook zitting in de jury die de uiteindelijke winnaar aanwijst in de finale van de pitchwedstrijd.

Dit jaar werd de summit opgeluisterd door de aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Máxima. Zij was een van de sprekers. Na haar speech heeft zij zich ook nog onderhouden met een aantal startups en met een delegatie van het Comité van aanbeveling.

Fotografie: Dingena Mol (06-15909320)

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.