Laanbroek Schoeman adviseurs treedt toe tot de Draaijer Groep

Jan van Ruitenbeek en Rob Beeren van Diligence feliciteren Ben Laanbroek en Werner Schoeman alsmede de aandeelhouders van Draaijer + Partner B.V. met het opgaan van LSa in de Draaijer Groep. Diligence heeft deze transactie met plezier en voldoening begeleid.

Als partner in strategische huisvesting zijn wij bij draaijer+partners continu in beweging. Graag maken wij dan ook bekend dat wij Laanbroek Schoeman adviseurs, partner in organisatiegericht huisvesten, per 27 juni 2018 in onze Draaijer Groep hebben opgenomen.

Laanbroek Schoeman adviseurs
Laanbroek Schoeman adviseurs (LSa) is een intergrale dienstverlener gespecialiseerd in huisvesting- en organisatieadvies en management. Het adviesbureau, gevestigd in Rotterdam, is in 1997 opgericht door Ben Laanbroek en Werner Schoeman. LSa is een grote aanwinst voor de Draaijer Groep. Met hun specifieke kennis van de overheidssector kan de Draaijer Groep deze markt in het westen van het land beter bedienen en zich regionaal sterker verankeren. LSa ziet op haar beurt kansen om zich binnen de Draaijer Groep verder te ontwikkelen op het gebied van onderhoud en beheer en integrale contracten. Ben Laanbroek en Werner Schoeman zullen beiden hun positie als directeur aanhouden. Ook de dienstverlening van LSa blijft onder de eigen naam met eigen identiteit voortbestaan.

De Draaijer Groep
De Draaijer Groep is een groep van samenwerkende organisaties die elkaar strategisch versterkt, kennis deelt en bijdraagt aan energieke en toekomstbestendige leefomgevingen. Als initiator van de Draaijer Groep werken wij vanuit draaijer+partners samen met OPPSRondmakers en de Beweegbox aan diverse projecten. Allemaal laten wij ons inspireren door Stichting de nieuwe draai. Zij bieden inspiratie, kennis en onderzoek aan de groep.  

Partners
Iedere partner binnen de Draaijer Groep beschikt over zijn eigen expertise die de groep versterkt. Zo is OPPS partner op het gebied van integrale contracten en publiek private samenwerking. Rondmakers is specialist in de aan- en verkoop van maatschappelijk vastgoed. LSA is expert op het gebied van huisvestingsadvies en organisatiegericht huisvesten en de Beweegbox is onderscheidend met een uniek interactief gymzaalconcept dat ook turnkey kan worden gerealiseerd. In de Draaijer Groep zijn inmiddels meer dan 100 medewerkers werkzaam. In de toekomst hopen wij zeker nog een aantal mooie partners te mogen verwelkomen.

Bron: www.draaijerpartners.nl

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.