Zandstra Metaalbewerking verkocht

V.l.n.r. Ferrie Zandstra en Gerrie Zandstra-Jansen (verkopers) en Camille Dols en Robbert Dols (kopers)

Onlangs is het in Geleen gevestigde bedrijf Zandstra Metaalbewerking overgenomen door de heren Camille Dols en Robbert Dols, neven van elkaar. Het familiebedrijf werd sinds vorige eeuw geleid door de 2e generatie Zandstra-Jansen, het echtpaar Gerrie en Ferrie Zandstra.

De onderneming levert producten van hoge kwaliteit en nauwkeurigheid voor diverse takken van industrie, met name amusementsindustrie, foodindustrie, machinebouw en voor militaire marine op wereldwijde schaal.

Camille Dols heeft veel ervaring in de metaalsector opgedaan als productiemanager bij een metaalwarenproducent, zijn droom om ondernemer in deze sector te worden wordt met deze overname gerealiseerd. Robbert Dols is reeds als ondernemer actief en heeft vanuit zijn historie een achtergrond in de financiële dienstverlening. Hierdoor is hun kennis en ervaring zeer complementair, hetgeen de verdere ontwikkeling van de onderneming zeker ten goede zal komen. Het bedrijf zal overigens onder dezelfde naam in de markt actief blijven.

Namens Diligence mocht ik deze transactie begeleiden voor de verkopers. Ik wens de heren Dols veel succes met hun plannen en het echtpaar Zandstra wens ik veel plezier, geluk en een goede gezondheid toe voor de nieuwe fase in hun leven die nu aanbreekt!

Ross Dupont, mei 2023

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.